Állásajánlatok

MIÉRT ÉRDEMES A KissÉpGép CSAPAT TAGJÁVÁ VÁLNI?

  • Kiemelkedő képességű, motivált, valóban jó hangulatú, fiatal csapat tagjává válhatsz. Az irodában dolgozó kollégák átlagéletkora 40 év.
  • Munkáltatóként jövőképünk alapja a lojalitás és a megbízhatóság. Célunk, hogy hosszú távon olyan felelős és fenntartható üzleti gyakorlatot folytassunk, melyben képesek vagyunk kiváló szakembereink számára a stabil és tisztességes megélhetésen felül kimagasló bérezést, a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát (8 óra munka), kiemelkedő munkakörülményeket (iroda, gépek, eszközök, szerszámok), állandó szakmai képzési és személyiségfejlesztési lehetőségeket, szakmai kihívásokat és rendszeres visszajelzést biztosítani, a szakmai teljesítményorientált gondolkodás középpontba helyezésével – fontos a személyes siker.
  • Csapatban dolgozunk, jó kapcsolatokat ápolunk és őszinték vagyunk egymással, rendszeresek a csapatépítők és fontos számunkra, hogy a csapat minden tagja személyes figyelmet kapjon, ezért kulcsszerepe van a kommunikációnak. Közösen dolgozunk az üzleti sikerért, a szervezeti és szakmai megújulóképességünk fenntartásáért egy olyan munkakörnyezetben, ahová nap mint nap jó megérkezni, ahová jó tartozni.
  • Felelősséget vállalunk cselekedeteinkért, folyamatosan mérjük és elismerjük teljesítményünket.
  • Junior programunkban büszkék vagyunk arra, amit továbbadunk, talpraesett, gyakorlatias szakembereket nevelünk.