Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Köszöntöm honlapomon! Munkám során sokszor tapasztalom, hogy vevőimnek nehezére esik döntést hozni bizonyos kérdésekben, hiszen az épületgépészetben a megoldások választéka nagyon szerteágazó. Nem nehéz eltévedni egy folyamatosan változó és megújuló terepen, viszont az Ön választása hosszú évekre meghatározhatja otthona komfortérzetét. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy segítsen Önnek is megoldást találni azokra a kérdésekre, amelyek leendő új otthona víz-, gáz-, vagy fűtés-kivitelezésével kapcsolatban foglalkoztatják.

Esetleg érdeklik olyan új és népszerű – nem mellesleg környezetkímélő – technológiák, mint a megújuló energia, vagy egyéb megoldások, amelyek nemcsak kényelmét és egészségét szolgálják, hanem környezettudatosak is?

Cégtörténet

20 éve alapított magánvállalkozásból, folyamatos szakmai fejlődés eredményeként, 2002-ben hoztuk létre feleségemmel, a jelenleg 5 szakképzett alkalmazottat foglalkoztató céget, a KISS Épületgépész Kft-t. Fő tevékenységi körünk az épületgépészeti szerelés (víz, gáz, központi fűtés) – tervezéstől az üzembe helyezésig.

A Kft. ügyvezetőjeként, az alapot képező lakatos, valamint víz- és központi fűtésszerelő szakma mellett, 1996-ban gázszerelői szakmunkásvizsgát tettem, majd 1998-ban a mestervizsgát is megszereztem gázvezeték és gázkészülék szerelésből. 2004-ben sikeresen eleget tettem a műszaki ellenőri szakvizsga követelményeinek, ezzel nem csak egyszerűsítve az átadás menetét, hanem garantáltan magas minőséget is vállalva az általunk elvégzett munka iránt.

A vállalkozás Kft.-vé alakulásának évében megszereztük a MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány szerinti minősítést. Tagja vagyunk a Gázközösségnek, mely szervezet annak érdekében jött létre, hogy a megrendelők és fogyasztók számára biztosítsa a szolgáltatás megfelelő színvonalát.

Cégünk több gyártó garanciális szervizjogával is rendelkezik, így megrendelőink számára egyszerűbb és megbízhatóbb eljárást tudunk biztosítani garanciális beüzemelés és a szervizjog érvényesítése esetén.
Garanciális szervizjogok áttekintése érdekében kattintson ide!

Cégünk szakemberei rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken annak érdekében, hogy a megrendelői kívánságoknak és az új szakmai kihívásoknak egyaránt eleget tudjanak tenni.

Három szerelőautónk segítségével Tolna, Baranya és Somogy megye területén hétköznapokon – a bejelentéstől számított – 24 órán belül el tudjuk végezni a hibaelhárítást.

Alapvető célkitűzésünk: megbízhatóan, szakszerűen, jó minőségben és garanciával szolgáltatni, mind egyéni, mind közületi megrendelőink számára.

Tisztelettel,

Kiss Imre
ügyvezető

Scroll Up