Rólunk

’90-es évek

Már több évtizede foglalkozunk épületgépészettel, ekkor még családi vállalkozásként elsősorban a lakossági (víz-, gáz-, központi fűtés szerelés) munkákra fókuszálva.

2002

A folyamatos szakmai fejlődés eredményeként megalakul a Kiss Épületgépész Kft. Még ebben az évben megkapjuk az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány szerinti minősítést. A Gázközösség tagjává válik a cég, mely szervezet annak érdekében jött létre, hogy a megrendelők és fogyasztók számára biztosítsa a szolgáltatás megfelelő színvonalát.

2012

Társaságunk fennállásának 10. évfordulója.

2018

A cég új, jelenlegi telephelyére költözik. (Tamási, Deák Ferenc u. 9.)

2020

Projektjeink számának gyors növekedése miatt bővítettük telephelyünket és gépparkunkat is.

Az elmúlt időszakban jóval nagyobb ütemben fejlődik a Kiss Épületgépész Kft. a korábbi évekhez képest. A növekedés jól látszik megrendelőink, beszállítóink, alvállalkozóink és szakembereink számát tekintve, valamint az árbevételünkön is. Rendszeresen indulunk közbeszerzéseken és a gyors fejlődésünknek köszönhetően alkalmassá váltunk generálkivitelezésre is. Fontos számunkra a közéletben való szerepvállalás, s ahogy a korábbi években, így 2020-ban is eleget teszünk ígéretünknek: Tamási Város Önkormányzatával folyamatosan együttműködve rendszeresen segítjük tapasztalatunkkal és munkánkkal a különböző felújítási munkálatokat a településen. Emellett fenntarthatósági projekteken is dolgozunk. Tamási határában, Kecsegepusztán napelempark létesítését tervezzük, ezzel is hangsúlyozva a megújuló energiaforrások kiépítésének fontosságát. A jövőben pedig újabb elképzelésekkel szeretnék bővíteni CSR-tevékenységüket is.

Scroll Up